Palveluntarjoaja

Supercontract Oy
Y-tunnus 3268146-1
asiakaspalvelu@hankkeesi.fi

Käyttöehdot

Hankkeesi.fi (jäljempänä Palvelu) on Palveluntarjoajan ylläpitämä verkkopalvelu, jonka avulla kuluttaja-asiakkaat (jäjempänä Tilaajat) ja urakoitsijat/yritykset (jäjempänä Tekijät) voivat sopia ja keskustella rakentamiseen liittyvien hankkeiden yksityiskohdista. Palvelun käyttöön liittyvät alla olevat Käyttöehdot, joihin tulee tutustua ennen Palvelun käyttöä. Palvelun käyttö on kielletty, mikäli käyttäjä ei hyväksy Käyttöehtoja.

Käyttöehtoja sovelletaan Palvelun käytössä, mutta niitä ei sovelleta Palvelun avulla muodostettaviin Tilaajien ja Tekijöiden välisiin sopimuksiin. Tilaajien ja Tekijöiden tulee tehdä erilliset sopimukset tarjottujen palveluiden ja töiden suorittamisesta. Palveluntarjoaja ei ole osapuolena em. sopimuksissa, eikä ole vastuussa Tilaajien ja Tekijöiden välisistä asioista.

Palveluntarjoaja varaa oikeuden milloin tahansa ilman ennakkoilmoitusta ja mistä tahansa syystä muuttaa Palvelun ulkoasua, sisältöä, saatavuutta, käyttöehtoja sekä tarjottavia palveluita tai muita ominaisuuksia. Palvelun käyttö tapahtuu käyttäjän omalla vastuulla.

Palvelun käyttäjällä ei ole oikeutta käyttää Pavelun käytön kautta saamiaan tietoja muuhun kuin omaan käyttöönsä. Em. tietojen julkaiseminen, luovuttaminen tai kaupallinen käyttö on kiellettyä.

Käyttäjä ei saa hankaloittaa Pavelun käyttöä muille käyttäjille. Roskapostin tai luvattoman mainonnan välittäminen Palvelun kautta on kiellettyä. Mihinkään Palvelussa olevaan teksti- tai viestikenttään ei saa syöttää loukkaavia, sopimattomia tai laittomia ilmaisuja. Palveluntarjoajalla on oikeus poistaa sisältö, joka ei ole käyttöehtojen mukaista.

Osa Palvelun toiminnoista vaatii rekisteröitymisen. Rekisteröityminen edellyttää sähköpostiosoitetta, joka on käyttäjän hallinnassa. On käyttäjän vastuulla, että rekisteröitymisen yhteydessä ja muualla Palvelussa annettavat tiedot ovat oikeellisia ja ajantasaisia.

Yksi Palvelun käyttäjä saa rekisteröidä enintään yhden Tilaaja-profiilin ja enintään yhden Tekijä-profiilin Palveluun.

Rekisteröitynyt käyttäjä voi kirjautua palveluun. On käyttäjän vastuulla varjella, että kirjautumiseen vaadittavat tiedot eivät päädy kolmansille osapuolille. Mikäli em. tietoja epäillään päätyneen kolmansille osapuolille, käyttäjän tulee ilmoittaa siitä Palveluntarjoajalle viipymättä käyttäen yllä ilmoitettuja yhteystietoja.

Palveluntarjoajalla on oikeus poistaa tai sulkea rekisteröity käyttäjätunnus, mikäli se epäilee käyttöehtojen rikkomista tai muuta väärinkäyttöä.

Palvelussa käytetään evästeitä ja niihin rinnastettavia tekniikoita.

Hinnasto

Palvelun käyttö Tilaajan roolissa on aina ilmaista. Maksat vain ammattilaisen lähettämät laskut työstä ja mahdollisista materiaaleista.

Tekijän roolissa voit ilmaiseksi täyttää profiilisi ja hankkia sitä kautta näkyvyyttä. Myös tarjouspyyntöjen selaaminen ja kohteisiin tarjoaminen on maksutonta. Maksat ainoastaan siinä tapauksessa, että Tilaaja valitsee sinut työn tekijäksi. Palvelumaksu on 6 % + ALV tarjouksesi arvosta poislukien materiaalikulut.