Maanrakennus


Louhinta ja maanrakennus Salminen Oy

Louhinta- ja maanrakennustyöt ammattitaidolla Louhinta ja Maanrakennus Salminen Oy sijaitsee Paimiossa ja toimialueemme on Turku sekä ympäristökunnat. Tarvittaessa tulemme myös kauemmaksikin. Suoritamme ammattitaidolla ja vankalla kokemuksella mm. kaivuu- ja louhintatyöt, tienrakennustyöt, rakennusten pohjatyöt, salaojitukset, kallioporaukset, räjäytystyöt ym. työt sopimuksen mukaan. Palvelemmme yrityksiä, julkista sektoria ja yksityisiä asiakkaita. Louhintatyöt Tarjoamme luotettavat louhintatyöt kuten avolouhinnat, kanaalilouhinnat sekä muut räjäytystyöt Maanrakennustyöt Tarjoamme maanrakennustyöt laadukkaasti ja aikataulusta tinkimättä hyvällä kalustolla. Olipa tarpeesi pihan pohjatyöt, salaojitus, rakennusten perustustyö yms. kaivuutyöt hoidamme niin pienet kuin suuretkin maanrakennusurakat tehokkaasti ja luotettavasti.

Urakkahinnoittelu mahdollinen Ennakko­perintä­rekisterissä

Kokemus:  1-5 vuotta

Raksakas Oy

Raksakas Oy, paikalliset ammattilaiset rakentamassa! KVR- JA OSAURAKAT SEKÄ LASKUTYÖT, montusta harjaan, myös siis maanrakennustyöt kokemuksella. -AVAIMET KÄTEEN PALVELUT- KOKONAISUUS HALLUSSA, myös saaristossa! Tarjoamme kokonaisvaltaisia rakennuspalveluja kohta 30 VUODEN KOKEMUKSELLA. HALLIT- TALLIT- LIIKETILAT- PERUSTUKSET- KAIVUUT- MÖKIT- HUVILAT- OMAKOTITALOT- TUOTANTOTILAT- TOIMISTOT- TYÖTILAT- HUONEISTOREMONTIT- VESIKATOT- JULKISIVUT- BETONILAUDOITUKSET- MUURAUKSET-RIVITALOT JNE Kun haluat sujuvan toteutuksen ja laadukkaan tuotteen, KYSY REFERENSSIMME, näin yhteistyökumppanisi valinta helpottuu! PYYDÄ TARJOUS MEILTÄ!

Urakkahinnoittelu mahdollinen Ennakko­perintä­rekisterissä

Kokemus:  Yli 15 vuotta

Kaivinkoneyhtymä Hokkanen & Hokkanen

Kaivinkone­yhtymä Hokkanen & Hokkanen Ay on vuonna 1974 perustettu yritys. Perheyritys jo kolmannessa sukupolvessa. Olemme erikoistuneet maanrakentamiseen ja piharakentamiseen. Pääsääntöinen toimialueemme on Turku, Kaarina, Raisio ja alueen lähikaupungit ja kunnat. Palvelemme kaikkia kohderyhmiä, niin yksityisiä, yrityksiä, taloyhtiöitä kuin julkista sektoriakin. Olemme luotettava rakennusalan kumppani pieniin ja suuriin kohteisiin.

Urakkahinnoittelu mahdollinen Ennakko­perintä­rekisterissä

Kokemus:  Yli 15 vuotta

HeMi kaivuu

Maanrakennus-, piha- ja viherrakennusalan työt laadukkaasti ja luotettavasti kokonais- sekä aliurakointina Paimiosta käsin Varsinais-Suomen alueella. Asiakkainani ovat yksityiset, yritykset ja julkinen sektori.

Urakkahinnoittelu mahdollinen Ennakko­perintä­rekisterissä

Kokemus:  1-5 vuotta

Paimio Konetyö ja Maansiirto Ky

Kaivinkoneurakointi ja muut maanrakennustyöt Varsinais-Suomessa Paimion Konetyö ja Maansiirto tarjoaa kokenutta kaivinkoneurakointia ja maanrakennusta. Yrityksellämme on pitkät juuret maanrakennusalalta, jo niinkin kaukaa kuin 1950-luvulta. Tällöin perheyrityksemme aloitti kuljetustoiminnan alalta, mutta toiminta on laajentunut sittemmin myös maanrakennukseen. Toimimme Paimiosta käsin Varsinais-Suomen alueella. Palveluntarjontamme on laaja ja kalustomme laadukas. -Kaivinkoneurakointi -Rakennusten pohjatyöt -Pihatyöt -Purkutyöt -Rakennusten salaojitukset ja sadevesijärjestelmät -Jätevesijärjestelmien asennus -Lumityöt ja lumen poisajot -Bobcat-työt runsain lisävarustein Perheyrityksemme on toiminut alalla jo pitkään. Tämä on opettanut sukupolvelta toiselle tiettyjä perusarvoja tekemisessä. Kun palveluntarjoajia on paljon, erottuvat edukseen he, ketkä kuuntelevat asiakasta. Asiakkaamme ovat aina toiminnan keskiössä ja paneudumme asiakkaidemme tarpeisiin. Oli kyse sitten suuresta urakasta kaivinkoneurakoinnissa tai pienimuotoisemmasta pihatyöstä, toteutamme työmme aina aikataulussa. Jotta yhteistyö sujuu molempia miellyttävällä tavalla, sovimme urakan yksityiskohdista heti ensimetreillä. Kaivinkoneurakointia tai muuta maanrakennuspalvelua tilatessa asiakas saa halutessaan ensin kustannusarvion. Pitkän kokemuksemme tuomalla ammattitaidolla tehtynä se on usein erittäin realistinen. Pidämme asiakasta ajan tasalla työn etenemisestä, jotta molemmat osapuolet ovat selvillä mitä tehdään ja mihin mennessä. Lopuksi tarkastetaan yhdessä lopputulos.

Urakkahinnoittelu mahdollinen Ennakko­perintä­rekisterissä

Kokemus:  Yli 15 vuotta

Maanrakennus Maamark Oy

Teemme niin pienet kuin suuretkin maanrakennustyöt tarvittaessa avaimet käteen -periaatteella. Tyytyväisiin asiakkaisiimme kuuluvat niin isot toimijat kuin pienemmätkin yritykset (esim. taloyhtiöt) ja kotitaloudet. Palvelumme kattaa mm. • Sähkö- ja tiedonsiirtoverkkojen maanrakennustyöt • Talojen perustuksien kaivuutyöt • Salaoja-, hulevesi-, vesi-, viemäri- ja kaukolämpötyöt • Kokonaisvaltaiset kiinteistöjen pihatyöt ja maisemoinnit • Viemäri- ja hulevesilinjastojen kuvaukset ja kuntokartoitukset sekä korjaukset • Asfaltointi- sekä kivetystyöt • Lumien poistot pihoilta sekä auraukset

Urakkahinnoittelu mahdollinen Ennakko­perintä­rekisterissä

Kokemus:  Yli 15 vuotta

Rakennus MAN Oy

Koti tarvitsee perustuksen. Sinä ammattilaisen. Rakennus MAN Oy suunnittelee ja urakoi perustuksia Etelä-Suomessa sekä Turun ja Tampereen ympäristössä. Yhdessä yhteistyökumppaneidemme kanssa hoidamme myös maaperätutkimukset, maarakennustyöt, paalutus- ja räjäytystyöt sekä muut tarvittavat palvelut projektisi maa- ja pohjarakennusvaiheessa. Rakennuspaikan maaperä on harvoin valmiiksi rakentamiselle ihanteellinen. Maaperän tutkimus kannattaakin siis aina tehdä huolellisesti, sillä valmiin rakennuksen perustusta on vaikeaa tai lähes mahdotonta korjata. Rakennus perustetaan aina kantavalle maapohjalle, kalliolle tai paalujen varaan. Sopivat täytemaat, hyvä salaojitus ja routasuojaus varmistavat lujan ja kestävän pohjan perustuksille. Me perustamme rakennuksen juuri siihen paikkaan, mihin sinä haluat sen rakentaa.

Urakkahinnoittelu mahdollinen Ennakko­perintä­rekisterissä

Kokemus:  10-15 vuotta

RS-Insinöörit Oy

Uniikki koti laadusta tinkimättä Pääasiallisia kohteitamme ovat yksilöllisesti toteutetut pientalot, vapaa-ajan asunnot ja teollisuusrakennukset sekä niiden kaluste- ja sisustustyöt Turun seudulla. Myymme, suunnittelemme ja pystytämme myös Jämerä-kivitalot. Rakennamme uudiskohteet suunnittelusta muuttovalmiiksi asti. Teemme maanrakennustyöt, perustustyöt, runkorakenteet, LVIS-työt, tasoitetyöt, julkisivutyöt, maalaus- ja sisustustyöt, kalustetyöt ja pihatyöt. Koko paketti siis helposti samasta osoitteesta. Pyrimme aina täydelliseen, visuaalisesti kauniiseen lopputulokseen – käytännöllisyydestä tinkimättä. Selkeät linjat, erinomainen pohjaratkaisu ja kodin jokapäiväinen toimivuus ovat valttejamme. Meillä on vahva tietämys tämän hetken trendeistä ja tartumme rohkeasti uusiin haasteisiin. Jokainen talomme on uniikki, asukkaidensa näköinen kokonaisuus.

Urakkahinnoittelu mahdollinen Ennakko­perintä­rekisterissä

Kokemus:  Yli 15 vuotta

Kujalan Kaivuu ja Sora

KULJETUS- JA MAANRAKENNUSPALVELUT KOKEMUKSELLA Kujalan Kaivuu ja Sora tarjoaa laadukasta kuljetus- ja maanrakennuspalvelua luotettavalla ammattitaidolla. Toiminta-alueenamme on pääasiassa Paimio sekä Turun talousalue. Asiakkaitamme ovat muun muassa yksityishenkilöt ja yritykset, urakoitsijat, rakennusliikkeet, taloyhtiöt ja julkinen sektori. Hoidamme kuljetukset ja rakennustyöt sovitussa aikataulussa – kustannustehokkaasti. Saat meiltä täyden palvelun maanrakennustyöt aina raivaustöistä ja maa-ainesten kuljetuksista kaivuutöihin sekä viher- ja piharakentamiseen.

Urakkahinnoittelu mahdollinen Ennakko­perintä­rekisterissä

Kokemus:  10-15 vuotta