Maalaus


Bayron OY

Väliseinät, alakattot, terassit, ove- ja ikkuna asennukset, parketti-, laminaatti asennukset. Keittiö asennus, saunaan lauteet.

Tuntihinta:  37 € Urakkahinnoittelu mahdollinen Ennakko­perintä­rekisterissä

Kokemus:  5-10 vuotta

Aldeko Oy

Talon maalaus onnistuu osaavalta työporukalta. Huolellisen työn sekä laadukkaiden maalien ansiosta julkisivu saadaan näyttämään raikkaalta ja kauniilta. Kun kodin maalipinta on kunnossa, ulkoverhous säilyy pitkään hyvänä. Ammattimaisesti käsitelty ulkoverhous suojaa myös talon rakenteita. Me Aldekolla pidämme huolen, että kotisi näyttää hyvältä ja siinä on terveellistä asua. Saat meiltä talon maalaukset koko Uudenmaan alueella kuten Helsinki, Espoo ja Vantaa.

Urakkahinnoittelu mahdollinen Ennakko­perintä­rekisterissä

Kokemus:  5-10 vuotta

Mårbackan Rakennusliike Oy

MÅRBACKAN RAKENNUSLIIKE OY tekee kaikki rakennustyöt, rakennussaneeraukset, uudisrakennustyöt sekä suunnittelupalvelut ammattitaitoisesti ja luotettavasti. Tuotteita ja palveluitamme ovat uudisrakentaminen pienestä – suureen sekä saneeraus- ja remontointityöt.

Urakkahinnoittelu mahdollinen Ennakko­perintä­rekisterissä

Kokemus:  1-5 vuotta

Etelä-Suomen Maalaus- ja Kiinteistötyö Oy

Ulkomaa­laukset ja sisämaalaukset koko­nai­suu­dessaan. Ammattilainen osaa suositella kaikille materiaaleille ja pinnoille juuri oikean maalin. Toteutamme työt aina laadukkailla tuotteilla. Tavoitteemme on pitkä huolto­maalausväli, mikä toteutuu huolellisesti tehdyllä työllä ja oikein valituilla tuotteilla. Meille on ensisijaisen tärkeää toteuttaa urakka kuin urakka tarkasti ja sovitun aikataulun puitteissa. Ulkomaalauksissa sääolo­suhteet kuitenkin vaikuttavat urakoinnin ajankohtaan, joten ulkomaa­lausten toteutuksessa vallitsevat sääolo­suhteet on aina huomioitava. Tilaathan meiltä työt ajoissa, kun haluat urakointia tiettynä ajankohtana! Asiakkaanamme olet aina tietoinen urakan kulusta.

Urakkahinnoittelu mahdollinen Ennakko­perintä­rekisterissä

Kokemus:  Yli 15 vuotta

Power One Energy Engineering Oy

Olemme erikoistuneet vapaa-ajan asuntojen ja pientalojen rakennuttamiseen ja valvontaan. Tarvittaessa teemme myös projektijohtomallilla maanrakennustyöt, perustukset, rakennustyöt, talotekniikkatyöt, materiaalien määrälaskenta ja hankinta,jne.

Tuntihinta:  65 € Urakkahinnoittelu mahdollinen Ennakko­perintä­rekisterissä

Kokemus:  Yli 15 vuotta