Sähköasennukset


Aihio Arkkitehdit

Suomalaisen arkkitehtuurin edelläkävijä ja alan kiinnostavin, tehokkain ja luotettavin toimija

Tuntihinta:  150 € Urakkahinnoittelu mahdollinen Ennakko­perintä­rekisterissä

Kokemus:  Yli 15 vuotta

Sähköurakointi ja Suunnittelu Etelä-Suomi

Sähköasennukset ja suunnittelu vuosien kokemuksella. Teemme kaikki työt aikataulussa ja hyvää yhteydenpitoa ylläpitäen. Laita tarjouspyyntöä ja katsotaan miten voimme auttaa.

Tuntihinta:  70 € Urakkahinnoittelu mahdollinen Ennakko­perintä­rekisterissä

Kokemus:  10-15 vuotta

Suunnittelutoimisto ARKTIKA Oy

ARKTIKA tarjoaa asiakaslähtöisen näkökulman arkkitehtisuunnitteluun. Palvelumme perustana ovat sinun tavoitteesi, toiveesi ja unelmasi. Lopputuloksena syntyy asukkaidensa toivomusten mukainen, hyvin suunniteltu, laadukas ja toimiva rakennus. On unelmasi sitten moderni tai perinteinen rakennus puusta tai kivestä, ARKTIKASSA se suunnitellaan ympäristöään kunnioittaen unohtamatta ekologisia tavoitteita. Avullamme saat hankkeeseesi sekä arkkitehtisuunnitelmat että luotettavat yhteistyökumppanit rakenne-, sähkö- ja LVI-suunnitelmien laatimiseen. Yhteistyöverkostostamme löydät asiantuntijoita vastaavasta työnjohtajasta ja urakoitsijasta projektinjohtopalveluun. Jos haluat laadukasta palvelua ja yksilöllisen lopputuloksen, ota yhteyttä.

Urakkahinnoittelu mahdollinen Ennakko­perintä­rekisterissä

Kokemus:  Yli 15 vuotta

100 Sähkö Suomi Oy

Sähköasennus ja sähköhuolto ammattitaidolla Sähköasennus, sähkösaneeraus, sähköhuolto, sähkösuunnittelu ja sähköurakointi kuuluvat palveluihimme. Asennamme myös aurinkovoimalat eli aurinkopaneelit ja niihin liittyvät järjestelmät asuin-, liike- ja teollisuuskiinteistöihin. Meiltä saat myös akustot aurinkopaneelijärjestelmiin. Toteutamme myös erilaisia automatisointiprojekteja ja räätälöityjä sähkökeskuksia teollisuuden tarpeisiin. Autamme luomaan upeita valaisuratkaisuja erilaisiin julkisiin ja yksityisiin tiloihin. Teemme Dali-valaistusohjelmointia Helvar Desinger 5 -ohjelmalla. Olemme erikoistuneet uudis- ja saneerauskohteiden sähköasennuksiin ja -urakointiin teollisuus- ja liikekiinteistöissä sekä asuinrakennuksissa rivi-, kerros- ja omakotitaloissa. Teemme sähkötyöt laadukkaasti, nopeasti ja vaivattomasti. Käytössämme on viisi hyvin varusteltua huoltoautoa, jotka palvelevat teitä niin pienissä kuin suuremmissakin sähkötöissä, mihin aikaan vuorokaudesta tahansa. Pyydä meidät mukaan jo suunnitteluvaiheessa, niin saat hyvät edellytykset onnistuneelle projektille

Urakkahinnoittelu mahdollinen Ennakko­perintä­rekisterissä

Kokemus:  Yli 15 vuotta

JTK-Sähkö Oy

Helsingin alueen sähkötyöt monen vuoden kokemuksella Sähkötyöt onnistuvat asiantuntevalta henkilöstöltämme yli kymmenen vuoden kokemuksella. Palvelemme mm. yksityisistä, yrityksistä ja taloyhtiöistä koostuvaa asiakaskuntaamme Helsingin seudulla ja muualla Uudellamaalla, mm. Vantaa, Espoo, Kerava, Hyvinkää, Porvoo ja Sipoo kuuluvat toimialueeseemme. Suhtaudumme jokaiseen tilaukseen sen edellyttämällä vakavuudella ja annamme töillemme vähintään kahden vuoden takuun, puhuttiin sitten sähköasennuksista, sähköurakoinnista tai vaikkapa taloautomaatiosta. Osaamisemme kattaa niin uudis- kuin saneerauskohteidenkin sähkötyöt. Lähtökohtanamme on aina saada aikaiseksi asiakasta miellyttävä ratkaisu, kuitenkaan koskaan vaarantamatta sähköturvallisuutta. Ota meihin rohkeasti yhteyttä, niin kerromme palveluistamme lisää.

Urakkahinnoittelu mahdollinen Ennakko­perintä­rekisterissä

Kokemus:  1-5 vuotta

RS-Insinöörit Oy

Uniikki koti laadusta tinkimättä Pääasiallisia kohteitamme ovat yksilöllisesti toteutetut pientalot, vapaa-ajan asunnot ja teollisuusrakennukset sekä niiden kaluste- ja sisustustyöt Turun seudulla. Myymme, suunnittelemme ja pystytämme myös Jämerä-kivitalot. Rakennamme uudiskohteet suunnittelusta muuttovalmiiksi asti. Teemme maanrakennustyöt, perustustyöt, runkorakenteet, LVIS-työt, tasoitetyöt, julkisivutyöt, maalaus- ja sisustustyöt, kalustetyöt ja pihatyöt. Koko paketti siis helposti samasta osoitteesta. Pyrimme aina täydelliseen, visuaalisesti kauniiseen lopputulokseen – käytännöllisyydestä tinkimättä. Selkeät linjat, erinomainen pohjaratkaisu ja kodin jokapäiväinen toimivuus ovat valttejamme. Meillä on vahva tietämys tämän hetken trendeistä ja tartumme rohkeasti uusiin haasteisiin. Jokainen talomme on uniikki, asukkaidensa näköinen kokonaisuus.

Urakkahinnoittelu mahdollinen Ennakko­perintä­rekisterissä

Kokemus:  Yli 15 vuotta