Sähkösuunnittelu


Sähköurakointi ja Suunnittelu Etelä-Suomi

Sähköasennukset ja suunnittelu vuosien kokemuksella. Teemme kaikki työt aikataulussa ja hyvää yhteydenpitoa ylläpitäen. Laita tarjouspyyntöä ja katsotaan miten voimme auttaa.

Tuntihinta:  70 € Urakkahinnoittelu mahdollinen Ennakko­perintä­rekisterissä

Kokemus:  10-15 vuotta

100 Sähkö Suomi Oy

Sähköasennus ja sähköhuolto ammattitaidolla Sähköasennus, sähkösaneeraus, sähköhuolto, sähkösuunnittelu ja sähköurakointi kuuluvat palveluihimme. Asennamme myös aurinkovoimalat eli aurinkopaneelit ja niihin liittyvät järjestelmät asuin-, liike- ja teollisuuskiinteistöihin. Meiltä saat myös akustot aurinkopaneelijärjestelmiin. Toteutamme myös erilaisia automatisointiprojekteja ja räätälöityjä sähkökeskuksia teollisuuden tarpeisiin. Autamme luomaan upeita valaisuratkaisuja erilaisiin julkisiin ja yksityisiin tiloihin. Teemme Dali-valaistusohjelmointia Helvar Desinger 5 -ohjelmalla. Olemme erikoistuneet uudis- ja saneerauskohteiden sähköasennuksiin ja -urakointiin teollisuus- ja liikekiinteistöissä sekä asuinrakennuksissa rivi-, kerros- ja omakotitaloissa. Teemme sähkötyöt laadukkaasti, nopeasti ja vaivattomasti. Käytössämme on viisi hyvin varusteltua huoltoautoa, jotka palvelevat teitä niin pienissä kuin suuremmissakin sähkötöissä, mihin aikaan vuorokaudesta tahansa. Pyydä meidät mukaan jo suunnitteluvaiheessa, niin saat hyvät edellytykset onnistuneelle projektille

Urakkahinnoittelu mahdollinen Ennakko­perintä­rekisterissä

Kokemus:  Yli 15 vuotta

Suunnittelulinja Finland

Suunnittelulinja Finland Oy on vuonna 1992 perustettu turkulainen rakennusalan yritys, joka tarjoaa asiakkailleen kattavat suunnittelupalvelut koko rakennusprojektiin. Meillä on vahva osaaminen niin arkkitehti-, rakenne- kuin talotekniikan suunnittelusta, projektinjohtopalveluista sekä rakennuttamisesta. Toteutamme myös kiinteistöjen LVISA-kuntokartoituksia ja energiamittauksia. Liiketoimintakonseptimme idea on, että asiakkaat saavat kaikki suunnittelupalvelut sekä rakennuttamisen yhdeltä toimijalta. Jo alkutaipaleelta lähtien asiakkainamme on ollut suuria yritysketjuja, mikä on tuonut yritykselle vahvaa osaamista juuri liike-, toimisto- ja teollisuusrakentamisesta. Toimipaikkamme sijaitsee Turussa, mutta palvelemme asiakkaitamme koko Suomen laajuisesti. Henkilökuntaamme kuuluu oman alansa asiantuntijoita, ja käytössämme ovat alan viimeisimmät ohjelmat. Luontevana osana suunnittelutyöhön kuuluvat erilaiset 3D-mallinnukset, visualisoinnit ja materiaalihankintaan tarvittavat määräluettelot. Suunnittelijoillamme on pitkä kokemus uudis-, saneeraus- ja lisärakennushankkeista. Hyvin yhteen pelaavien asiantuntijoidemme ryhmä huolehtii hankkeiden läpiviennistä kustannustaloudellisesti, tehokkaasti ja laadukkaasti.

Urakkahinnoittelu mahdollinen Ennakko­perintä­rekisterissä

Kokemus:  Yli 15 vuotta

JTK-Sähkö Oy

Helsingin alueen sähkötyöt monen vuoden kokemuksella Sähkötyöt onnistuvat asiantuntevalta henkilöstöltämme yli kymmenen vuoden kokemuksella. Palvelemme mm. yksityisistä, yrityksistä ja taloyhtiöistä koostuvaa asiakaskuntaamme Helsingin seudulla ja muualla Uudellamaalla, mm. Vantaa, Espoo, Kerava, Hyvinkää, Porvoo ja Sipoo kuuluvat toimialueeseemme. Suhtaudumme jokaiseen tilaukseen sen edellyttämällä vakavuudella ja annamme töillemme vähintään kahden vuoden takuun, puhuttiin sitten sähköasennuksista, sähköurakoinnista tai vaikkapa taloautomaatiosta. Osaamisemme kattaa niin uudis- kuin saneerauskohteidenkin sähkötyöt. Lähtökohtanamme on aina saada aikaiseksi asiakasta miellyttävä ratkaisu, kuitenkaan koskaan vaarantamatta sähköturvallisuutta. Ota meihin rohkeasti yhteyttä, niin kerromme palveluistamme lisää.

Urakkahinnoittelu mahdollinen Ennakko­perintä­rekisterissä

Kokemus:  1-5 vuotta

RS-Insinöörit Oy

Uniikki koti laadusta tinkimättä Pääasiallisia kohteitamme ovat yksilöllisesti toteutetut pientalot, vapaa-ajan asunnot ja teollisuusrakennukset sekä niiden kaluste- ja sisustustyöt Turun seudulla. Myymme, suunnittelemme ja pystytämme myös Jämerä-kivitalot. Rakennamme uudiskohteet suunnittelusta muuttovalmiiksi asti. Teemme maanrakennustyöt, perustustyöt, runkorakenteet, LVIS-työt, tasoitetyöt, julkisivutyöt, maalaus- ja sisustustyöt, kalustetyöt ja pihatyöt. Koko paketti siis helposti samasta osoitteesta. Pyrimme aina täydelliseen, visuaalisesti kauniiseen lopputulokseen – käytännöllisyydestä tinkimättä. Selkeät linjat, erinomainen pohjaratkaisu ja kodin jokapäiväinen toimivuus ovat valttejamme. Meillä on vahva tietämys tämän hetken trendeistä ja tartumme rohkeasti uusiin haasteisiin. Jokainen talomme on uniikki, asukkaidensa näköinen kokonaisuus.

Urakkahinnoittelu mahdollinen Ennakko­perintä­rekisterissä

Kokemus:  Yli 15 vuotta

Power One Energy Engineering Oy

Olemme erikoistuneet vapaa-ajan asuntojen ja pientalojen rakennuttamiseen ja valvontaan. Tarvittaessa teemme myös projektijohtomallilla maanrakennustyöt, perustukset, rakennustyöt, talotekniikkatyöt, materiaalien määrälaskenta ja hankinta,jne.

Tuntihinta:  65 € Urakkahinnoittelu mahdollinen Ennakko­perintä­rekisterissä

Kokemus:  Yli 15 vuotta