LVI-suunnittelu


Putkiliike P.Nuora Oy

Tarjoamme avun, kun kotisi kaipaa putkiremonttia. Toteutamme kotitalouksien putkityöt laidasta laitaan aina käyttövesiputkistojen uusimisesta kodin pienremonttien putkitöihin. Uusimme myös lämmityspatterit sekä vaihdamme lämmityskattilat. Kotitalouksiin toteuttamiemme remonttien työkustannukset ovat vähennyskelpoisia verotuksessa.

Urakkahinnoittelu mahdollinen Ennakko­perintä­rekisterissä

Kokemus:  Yli 15 vuotta

RIT - Rakentajain Insinööritoimisto

LVI-SUUNNITTELU, KVV- JA IV -TYÖNJOHTO SEKÄ ISOIHIN ETTÄ PIENIIN KOHTEISIIN Lämpö, vesi ja ilma – niillä on suuri merkitys rakennuksen käytön ja viihtyvyyden kannalta. LVI-suunnittelija luo taloon kokonaisuuden, jossa nämä palaset toimivat täydellisesti. Lisäksi fiksu LVI-suunnittelu säästää rahaa ja on kestävän kehityksen mukainen. Teemme LVI-suunnittelua sekä omakotitalorakentajille että isoihin hankkeisiin. Käytössä on MagiCAD-ohjelmisto. Lämpöhäviösuunnittelu tehdään 3D-mallilla, jolloin se on tarkka ja vastaa todellisuutta. Asiakkaalle tarkkuus tuo säästöä ja ekologisuutta.

Urakkahinnoittelu mahdollinen Ennakko­perintä­rekisterissä

Kokemus:  5-10 vuotta

Puraco Oy

Puraco Oy on pääkaupunkiseudulla toimiva nuorekas ja innovatiivinen rakennusalan valvonta- ja konsultointiyritys. Monipuolinen osaaminen ja luotettava henkilöstö takaavat onnistuneen rakennushankkeen. Yritys on erikoistunut rakentamisen valvonta-, tarkastus-, ja konsultointipalveluihin. Ammattitaitomme perustuu monen vuoden kokemukseen yli 1000 kohteen suunnittelu- ja valvontatöistä sekä jatkuvaan kouluttautumiseen. Asiakkainamme ovat taloyhtiöt, yritykset sekä yksityishenkilöt. Suoritamme valvonta- ja suunnittelutöitä pienistä huoneiston muutostöistä laajoihin rakennuttamisen ja projektinjohdon tehtäviin. Toteutamme ammattitaitoisesti niin taloyhtiöiden peruskorjauksien, kuin uudisrakennusten rakennuttamistehtävät.

Urakkahinnoittelu mahdollinen Ennakko­perintä­rekisterissä

Kokemus:  1-5 vuotta

Komate Oy

-LVI-suunnittelu -Energiataloudelliset laskelmat -Energiaselvitykset ja energiatodistukset (FISE-pätevyys)

Urakkahinnoittelu mahdollinen Ennakko­perintä­rekisterissä

Kokemus:  5-10 vuotta

Mårbackan Rakennusliike Oy

MÅRBACKAN RAKENNUSLIIKE OY tekee kaikki rakennustyöt, rakennussaneeraukset, uudisrakennustyöt sekä suunnittelupalvelut ammattitaitoisesti ja luotettavasti. Tuotteita ja palveluitamme ovat uudisrakentaminen pienestä – suureen sekä saneeraus- ja remontointityöt.

Urakkahinnoittelu mahdollinen Ennakko­perintä­rekisterissä

Kokemus:  1-5 vuotta

Turun LVI-Piste Oy

Turun LVI-Piste Oy on asiakaslähtöinen ja luotettava LVI-alan erikoisliike Turusta. Turun LVI-Piste on täyden valikoiman LVI-liike. Meiltä löydät tarvikkeet vesihuoltoon, ilmastointiin ja lämmitykseen. Lisäksi valikoimiimme kuuluvat laadukkaat kylpyhuonekalusteet. Me emme pelkästään tarjoa tavaraa hyllystä, vaan tutkimme mitä asiakas tarvitsee, etsimme yhdessä juuri sen oikean ratkaisun, nivoutetaan se aikataulullisesti kokonaisuuteen ja asennamme tarvittavat laitteet paikoilleen käyttövalmiiksi. Meille pitkäaikainen asiakassuhde on tärkeä ja haluamme ansaita asiakkaan luottamuksen. Keskitymme toiminnassamme laatuun, luotettavuuteen ja palveluun. Palvelemme myös seuraavilla osa-alueilla: LVI-suunnittelu, Kylpyhuonesuunnittelu, Kylpyhuoneremontit avaimet käteen toimituksena, Lämmitysjärjestelmien saneeraukset/asennukset, öljylämmitys, sähkövaraajat, aurinkojärjestelmät, maalämpöjärjestelmät, ilmalämpöpumput, pienimuotoiset asennus- ja huoltotoimenpiteet ja kuljetuspalvelu tuotteillemme.

Urakkahinnoittelu mahdollinen Ennakko­perintä­rekisterissä

Kokemus:  Yli 15 vuotta

RS-Insinöörit Oy

Uniikki koti laadusta tinkimättä Pääasiallisia kohteitamme ovat yksilöllisesti toteutetut pientalot, vapaa-ajan asunnot ja teollisuusrakennukset sekä niiden kaluste- ja sisustustyöt Turun seudulla. Myymme, suunnittelemme ja pystytämme myös Jämerä-kivitalot. Rakennamme uudiskohteet suunnittelusta muuttovalmiiksi asti. Teemme maanrakennustyöt, perustustyöt, runkorakenteet, LVIS-työt, tasoitetyöt, julkisivutyöt, maalaus- ja sisustustyöt, kalustetyöt ja pihatyöt. Koko paketti siis helposti samasta osoitteesta. Pyrimme aina täydelliseen, visuaalisesti kauniiseen lopputulokseen – käytännöllisyydestä tinkimättä. Selkeät linjat, erinomainen pohjaratkaisu ja kodin jokapäiväinen toimivuus ovat valttejamme. Meillä on vahva tietämys tämän hetken trendeistä ja tartumme rohkeasti uusiin haasteisiin. Jokainen talomme on uniikki, asukkaidensa näköinen kokonaisuus.

Urakkahinnoittelu mahdollinen Ennakko­perintä­rekisterissä

Kokemus:  Yli 15 vuotta