Vihersuunnittelu


Timo Rautio

Rakennusmestari Timo Rautio hoitaa vastaavan työnjohtajan tehtävät rautaisella ammattitaidolla. Myös pääsuunnittelijan työt ja rakennesuunnittelu kuuluu pätevyyksiin

Tuntihinta:  80 € Urakkahinnoittelu mahdollinen Ennakko­perintä­rekisterissä

Kokemus:  10-15 vuotta

STYR Suunnittelu

STYR Suunnittelu tarjoaa laadukasta arkkitehti- ja pääsuunnittelua Kuopiosta käsin. Yritys on erikoistunut kivi- ja puurakenteisten omakotitalojen suunnitteluun. STYR Suunnittelun toimintaperiaatteena on laadukas suunnittelu, asiakaslähtöisyys, kustannustehokkuus, innovatiivisuus, käytännöllisyys ja modernit työskentelytavat. ArchiCAD-ohjelman avulla voidaan luoda kolmiulotteisia eli 3D-malleja ja -animaatioita suunnitteilla olevan rakennuksen sisä- ja ulkorakenteista. STYR Suunnittelu on perustettu vuonna 2011. Ennen yrittäjäksi siirtymistä työskentelin erilaisissa suunnittelutehtävissä. Opiskeluaikana työskentelin kivitalosuunnittelun parissa Jämerällä vuosina 2001 - 2003. Valmistumisen jälkeen suunnittelin puu-, kivi- ja kerrostaloja sekä teollisuusrakennuksia Arkkitehti- ja rakennuspalvelu Ark-Bau Oy:n palveluksessa vuoteen 2006, jolloin siirryin pääsuunnittelijaksi Luja-konserniin. Olin kehittämässä Luja-Kivisydän -mallistoa ja elementtirakenteisia Kivisydän-tuotteita. Päätyönkuvani Lujalla oli kivitalojen suunnittelu. Suunnittelutoimenksiantoja kertyi ympäri Suomen, mm. asuntomessukohteet Highlight (Hämeenlinna 2007) ja Villa Olivia (Kuopio 2010).

Urakkahinnoittelu mahdollinen Ennakko­perintä­rekisterissä

Kokemus:  Yli 15 vuotta

Projektinjohto Palorinne Oy

Olemme pieni, mutta tehokas kotimainen osakeyhtiö, jonka pääasiallinen toimiala rakennuttajapalvelu. Yhtiön toimitusjohtaja on Pentti Tapani Palorinne. Yritys oli perustettu vuonna 2015 ja olemme siitä lähtien kehittyneet jatkuvasti. Olemme erittäin avomielisiä, jonka takia etsimme tauotta uusia yhteistyökumppaneita. Takaamme parhaan mahdollisen sekä edullisen palvelun asiakkaillemme. Huolehdimme myös, että projektinjohtourakkasi toteutuu aikataulusi ja suunnitelmiesi mukaan.

Urakkahinnoittelu mahdollinen Ennakko­perintä­rekisterissä

Kokemus:  5-10 vuotta

Puraco Oy

Puraco Oy on pääkaupunkiseudulla toimiva nuorekas ja innovatiivinen rakennusalan valvonta- ja konsultointiyritys. Monipuolinen osaaminen ja luotettava henkilöstö takaavat onnistuneen rakennushankkeen. Yritys on erikoistunut rakentamisen valvonta-, tarkastus-, ja konsultointipalveluihin. Ammattitaitomme perustuu monen vuoden kokemukseen yli 1000 kohteen suunnittelu- ja valvontatöistä sekä jatkuvaan kouluttautumiseen. Asiakkainamme ovat taloyhtiöt, yritykset sekä yksityishenkilöt. Suoritamme valvonta- ja suunnittelutöitä pienistä huoneiston muutostöistä laajoihin rakennuttamisen ja projektinjohdon tehtäviin. Toteutamme ammattitaitoisesti niin taloyhtiöiden peruskorjauksien, kuin uudisrakennusten rakennuttamistehtävät.

Urakkahinnoittelu mahdollinen Ennakko­perintä­rekisterissä

Kokemus:  1-5 vuotta

Mårbackan Rakennusliike Oy

MÅRBACKAN RAKENNUSLIIKE OY tekee kaikki rakennustyöt, rakennussaneeraukset, uudisrakennustyöt sekä suunnittelupalvelut ammattitaitoisesti ja luotettavasti. Tuotteita ja palveluitamme ovat uudisrakentaminen pienestä – suureen sekä saneeraus- ja remontointityöt.

Urakkahinnoittelu mahdollinen Ennakko­perintä­rekisterissä

Kokemus:  1-5 vuotta

Savula Oy

Savula Oy on suunnittelu-, projektinhallinta- ja asiantuntijapalveluja tuottava insinööritoimisto Haukiputaalla. Uudis- ja korjausrakennushankkeet Oulun seudulla niin yksityiselle rakentajalle, rakennusliikkeille kuin taloyhtiöille. Ota yhteyttä, kun suunnittelet uuden rakentamista tai vanhan korjaamista. Suunnitellaan yhdessä ja sen jälkeen sinulla on "Lupa toteuttaa"!

Urakkahinnoittelu mahdollinen Ennakko­perintä­rekisterissä

Kokemus:  5-10 vuotta

Rakennustoimisto J. Kaukojärvi Oy

Rakennustoimisto J. Kaukojärvi Oy on Lohjan Virkkalassa toimiva, vuonna 2006 perustettu rakennusalan konsulttitoimisto, jonka toimialue kattaa koko eteläisen suomen. Yrittäjä Jukka Kaukojärvellä on kokemusta vaativista rakennusalan projektien johtotehtävistä jo 15 vuoden ajalta. Palveluitamme ovat muun muassa kokonaisvaltainen rakennuttaminen, projektinjohto, valvonta ja suunnittelu.

Urakkahinnoittelu mahdollinen Ennakko­perintä­rekisterissä

Kokemus:  Yli 15 vuotta

Suunnittelu-Linja tmi

Tarvitsetko osaavaa ja toiveitasi kuuntelevaa rakennesuunnittelijaa, vastaavaa työnjohtajaa tai pääsuunnittelijaa? Olemme pienrakennuksien suunnitteluun erikoistunut yritys, tehtävämme on toteuttaa unelmat kestävällä ja budjettiin sopivalla tavalla. Yritys on perustettu vuonna 2000 ja toimii monipuolisesti ympäri suomea sovitusti. Palvelemme yksityisiä, yrityksiä ja isännöitsijätoimistoja. Kauttamme saat yksilölliset ja toimivat suunnitelmat uudisrakentamiseen, korjaus-, muutos-tai laajennusrakentamiseen. Saavutetaan yhdessä pitkä aikaiset haaveesi, jotka kestävät ajan saatossa aina uutena.

Urakkahinnoittelu mahdollinen Ennakko­perintä­rekisterissä

Kokemus:  Yli 15 vuotta