Kirvesmiehet


Raksakas Oy

Raksakas Oy, paikalliset ammattilaiset rakentamassa! KVR- JA OSAURAKAT SEKÄ LASKUTYÖT, montusta harjaan, myös siis maanrakennustyöt kokemuksella. -AVAIMET KÄTEEN PALVELUT- KOKONAISUUS HALLUSSA, myös saaristossa! Tarjoamme kokonaisvaltaisia rakennuspalveluja kohta 30 VUODEN KOKEMUKSELLA. HALLIT- TALLIT- LIIKETILAT- PERUSTUKSET- KAIVUUT- MÖKIT- HUVILAT- OMAKOTITALOT- TUOTANTOTILAT- TOIMISTOT- TYÖTILAT- HUONEISTOREMONTIT- VESIKATOT- JULKISIVUT- BETONILAUDOITUKSET- MUURAUKSET-RIVITALOT JNE Kun haluat sujuvan toteutuksen ja laadukkaan tuotteen, KYSY REFERENSSIMME, näin yhteistyökumppanisi valinta helpottuu! PYYDÄ TARJOUS MEILTÄ!

Urakkahinnoittelu mahdollinen Ennakko­perintä­rekisterissä

Kokemus:  Yli 15 vuotta

Bayron OY

Väliseinät, alakattot, terassit, ove- ja ikkuna asennukset, parketti-, laminaatti asennukset. Keittiö asennus, saunaan lauteet.

Tuntihinta:  37 € Urakkahinnoittelu mahdollinen Ennakko­perintä­rekisterissä

Kokemus:  5-10 vuotta

Peimarin Rakennuspalvelu Oy

UUDISRAKENTAMINEN Peimarin Rakennuspalvelu on erikoistunut uudisrakentamiseen. Kauttamme omakotitalot ja muutkin rakennukset kokonaisvaltaisena avaimet käteen -palveluna. KATTO- JA JULKISIVUREMONTIT Katto- ja julkisivusaneeraukset helposti ja vaivattomasti Paimiossa ja lähikunnissa ammattitaidolla suoritettuna. SISÄREMONTIT Toteutamme laadukkaasti kaikki toiveidesi mukaiset sisäremontit avaimet käteen -palveluna koko Varsinais-Suomen alueella. KYLPYHUONEREMONTIT Onko sinulla idea kylpyhuoneremonttiin, mutta ei tekijää? Me toteutamme kaikki kylpyhuoneremontit ammattitaidolla, aina suunnittelusta toteutukseen. TALOYHTIÖT Palvelemme myös taloyhtiöitä. Palveluihimme kuuluu muun muassa huoltosopimukset taloyhtiöiden kanssa, kattojen huolto ja kuntotarkastukset.

Urakkahinnoittelu mahdollinen Ennakko­perintä­rekisterissä

Kokemus:  5-10 vuotta

Pepen Rakennuspalvelu/SIPETE Oy

Toimimme Pirkanmaan alueella. Toimipaikkamme sijaitsee Tampereen pohjoispuolella Kämmenniemessä. Meiltä saat kaikki rakentamiseen liittyvät työt: -suunnittelun -rakennusluvan hakemisen -uudiskohteet: omakotitalot, loma-asunnot, saunat ja pienemmät hankkeet -toteutamme pienet ja suuret remontit -Lisäksi valvonta- ja vastaavan työnjohtajan palvelut

Urakkahinnoittelu mahdollinen Ennakko­perintä­rekisterissä

Kokemus:  Yli 15 vuotta

SL-Rakennuspalvelu Oy

Rakennamme mm. seuraavia uudiskohteita mittatilaustyönä: -omakotitalot -autotallit -pihasaunat -patiot ja terassit -varastot kysy myös muista! Kauttamme saatte monipuoliset uudisrakentamisen palvelut, tarvitsitte sitten osaavan rakennusliikkeen toteuttamaan visionne tai apua suunnitteluun. Yhteistyöverkostomme tukemana olemme apunanne ja tukenanne rakennusurakan alusta alkaen aina loppuun asti. Jo vuodesta 2006 asti tyytyväisiä asiakkaita palvellut SL-Rakennuspalvelu toimii Maskusta käsin ja suoritamme uudisrakentamista pääsääntöisesti Turussa ja lähialueilla kuten Raisio, Naantali, Kaarina, Rusko ja Masku mutta myös koko Varsinais-Suomen alueella. Ota siis yhteyttä ja kysy tarjous!

Urakkahinnoittelu mahdollinen Ennakko­perintä­rekisterissä

Kokemus:  Yli 15 vuotta

Rakennusliike Syrjälä Oy

Uudisrakentaminen, saneeraus ja konsultointi. Rakennusliike Syrjälän toiminnan keskeisenä ajatuksena on alusta pitäen ollut tuottaa laadukkaita palveluja asiakkaillemme vastuullisesti ja kestävästi. Toimintamme perustana on isältä pojille siirtynyt kirvesmiestaito, johon on yhdistetty nykyaikainen koulutus. Asiakkaitamme ovat mm. yritykset, yhteisöt, kunnat, kaupungit sekä tietenkin yksityiset rakentajat ja remontoijat. Rakennusliike Syrjälällä on kokemusta toimia kohteiden pääurakoitsijana, osa-urakoitsijana tai laskutyötä tehden. Rakennusliike Syrjälän palveluihin kuuluvat myös rakentamiseen liittyvät konsultoinnit sekä asiantuntijatehtävät kuten vastaava työnjohtaja, pääsuunnittelija, rakennus- ja rakennesuunnitelmat. Vastaava mestari ja suunnittelupalvelut täydentävät ja tukevat rakentamispalveluitamme. Näistä voidaankin räätälöidä asiakkaalle kattava kokonaispaketti jokaisen tarpeen mukaisesti. Omakotirakentaja voi hyödyntää kokemustamme, jota on kertynyt urakoinnin, talomyynnin, vastaavan työnjohtajan sekä pääsuunnittelijan toimesta jo hankkeen alkuvaiheessa vaikkapa talopakettia valittaessa. Pystymme hoitamaan projektinjohdon myös kohteissa, joissa se vaatii täyspäiväisen työpanoksen. Tällaisissa kohteissa on yleensä järkevää hyödyntää myös rakentamispalveluitamme, jolloin kustannukset tilaajalle muodostuvat pienemmiksi.

Urakkahinnoittelu mahdollinen Ennakko­perintä­rekisterissä

Kokemus:  Yli 15 vuotta

Power One Energy Engineering Oy

Olemme erikoistuneet vapaa-ajan asuntojen ja pientalojen rakennuttamiseen ja valvontaan. Tarvittaessa teemme myös projektijohtomallilla maanrakennustyöt, perustukset, rakennustyöt, talotekniikkatyöt, materiaalien määrälaskenta ja hankinta,jne.

Tuntihinta:  65 € Urakkahinnoittelu mahdollinen Ennakko­perintä­rekisterissä

Kokemus:  Yli 15 vuotta