Vastaavat työnjohtajat


Insinööritoimisto Preitilän Rakennetekniikka Oy

Insinööritoimisto Preitilän Rakennetekniikka Oy on rakenne- ja rakennussuunnittelun ammattilainen jo yli 30-vuoden kokemuksella. Toimimme laajasti koko Varsinais-Suomen alueella. Palvelemme yrityksiä ja julkista puolta korjausrakentamisen sekä uudiskohteiden suunnittelussa, ja meiltä saatte myös rakennustöiden valvonnat ja rakennuttamispalvelut. Yksityisten kotitalouksien palveluihin meillä kuuluu myös korjausrakentamisen, uudiskohteiden sekä rakennusmuutosten suunnittelu. Olemme toteuttaneet pientalojen, asuinrakennusten, liikekiinteistöjen, teollisuusrakennusten ym. suunnittelutöitä, joten olipa suunnittelua kaipaava kohteesi pieni tai suuri, ota yhteyttä ja kysy lisää!

Urakkahinnoittelu mahdollinen Ennakko­perintä­rekisterissä

Kokemus:  Yli 15 vuotta

MJM-Plan Oy

MJM-Plan Oy –rakennussuunnittelupalveluita Turun ja Varsinais-Suomen alueella Suunnittelupalveluissa kannattaa luottaa rakennusalan ammattilaiseen MJM-Plan Oy on erilaisia rakennusteknisiä suunnittelupalveluita tarjoava yritys. Yritys on perustettu vuonna 2016, mutta meillä on 20 vuoden ajalta pitkä ja monipuolinen kokemus eri suunnitteluprojekteista. Yritys tekee niin rakennus- kuin rakennesuunnittelua, sekä myös pääsuunnittelijan ja vastaavan työnjohtajan tehtäviä. Toimimme Turusta käsin Varsinais-Suomessa ja tarpeen vaatiessa myös muilla alueilla.

Urakkahinnoittelu mahdollinen Ennakko­perintä­rekisterissä

Kokemus:  Yli 15 vuotta

Rakennusvalvonta S.Ahokas Oy

RAKENNUSVALVONTAA JYVÄSKYLÄSSÄ JA KOKO KESKI-SUOMEN ALUEELLA Kun haluat varmuuden rakentamisen laadusta tai kiinteistön kunnosta ja mahdollisista kosteus- ja homevaurioista, ota yhteyttä Rakennusvalvonta S. Ahokas Oy:hyn. Yrityksemme suorittaa rakennusvalvontaa sekä tekee kuntokartoitukset, kosteusmittaukset ja lämpökuvaukset vuosien kokemuksella. Laadimme myös kiinteistöjen ja pientalojen myynti- ja vuokraustilanteessa nykyään tarvittavat energiatodistukset. Suoritamme ammattitaidolla myös mm. rakenne- ja korjaussuunnittelua sekä homevauriotutkimuksia. Toimialuettamme on koko Keski-Suomi: mm. Jyväskylä, Äänekoski, Muurame, Konnevesi ja Laukaa. PALVELUVALIKOIMAMME -Rakennusvalvontaa -Kuntotarkastukset asuntokauppaa varten -Energiatodistukset -Lämpökuvaukset -Kosteusmittaukset -Kuntoarviot ja homevauriotutkimukset -Rakennesuunnittelua ja korjaussuunnittelua ASIAKASLÄHTÖISTÄ RAKENNUSVALVONTAA PÄTEVÖITETYLTÄ AMMATTILAISELTA Rakennusvalvonnassa eli vastaavan työnjohtajan toimen lähtökohtana on asiakkaan eli rakennuttavan tahon etujen valvominen rakentamisen aikana. Yrityksemme valvoo asiantuntemuksella rakentamisen laatua ja rakennusmääräysten noudattamista työmaalla.

Urakkahinnoittelu mahdollinen Ennakko­perintä­rekisterissä

Kokemus:  Yli 15 vuotta

STYR Suunnittelu

STYR Suunnittelu tarjoaa laadukasta arkkitehti- ja pääsuunnittelua Kuopiosta käsin. Yritys on erikoistunut kivi- ja puurakenteisten omakotitalojen suunnitteluun. STYR Suunnittelun toimintaperiaatteena on laadukas suunnittelu, asiakaslähtöisyys, kustannustehokkuus, innovatiivisuus, käytännöllisyys ja modernit työskentelytavat. ArchiCAD-ohjelman avulla voidaan luoda kolmiulotteisia eli 3D-malleja ja -animaatioita suunnitteilla olevan rakennuksen sisä- ja ulkorakenteista. STYR Suunnittelu on perustettu vuonna 2011. Ennen yrittäjäksi siirtymistä työskentelin erilaisissa suunnittelutehtävissä. Opiskeluaikana työskentelin kivitalosuunnittelun parissa Jämerällä vuosina 2001 - 2003. Valmistumisen jälkeen suunnittelin puu-, kivi- ja kerrostaloja sekä teollisuusrakennuksia Arkkitehti- ja rakennuspalvelu Ark-Bau Oy:n palveluksessa vuoteen 2006, jolloin siirryin pääsuunnittelijaksi Luja-konserniin. Olin kehittämässä Luja-Kivisydän -mallistoa ja elementtirakenteisia Kivisydän-tuotteita. Päätyönkuvani Lujalla oli kivitalojen suunnittelu. Suunnittelutoimenksiantoja kertyi ympäri Suomen, mm. asuntomessukohteet Highlight (Hämeenlinna 2007) ja Villa Olivia (Kuopio 2010).

Urakkahinnoittelu mahdollinen Ennakko­perintä­rekisterissä

Kokemus:  Yli 15 vuotta

Timo Koivukangas, RI

Vastaavan työnjohtajan palvelut. Mukana Kangasalan vuoden rakennushankkeissa 2018 ja 2019.

Urakkahinnoittelu mahdollinen Ennakko­perintä­rekisterissä

Kokemus:  Yli 15 vuotta

Tinsto Oy

Oletko rakentamassa omakotitaloa? Me voimme olla apunasi ja auttaa sinua tekemään haaveistasi totta. Tinsto on insinööritoimisto, jonka toiminnan pääpaino on pientalorakentamisen valvonta, projektinjohto- ja suunnittelutehtävissä Helsingissä ja laajemmin koko pääkaupunkiseudulla. Yrityksemme tarjoaa rakennusalan suunnittelun ja työnjohdon tehtäviä nuorekkaalla ja asiakaslähtöisellä otteella.

Urakkahinnoittelu mahdollinen Ennakko­perintä­rekisterissä

Kokemus:  5-10 vuotta

Pepen Rakennuspalvelu/SIPETE Oy

Toimimme Pirkanmaan alueella. Toimipaikkamme sijaitsee Tampereen pohjoispuolella Kämmenniemessä. Meiltä saat kaikki rakentamiseen liittyvät työt: -suunnittelun -rakennusluvan hakemisen -uudiskohteet: omakotitalot, loma-asunnot, saunat ja pienemmät hankkeet -toteutamme pienet ja suuret remontit -Lisäksi valvonta- ja vastaavan työnjohtajan palvelut

Urakkahinnoittelu mahdollinen Ennakko­perintä­rekisterissä

Kokemus:  Yli 15 vuotta

Insinööritoimisto Markku Haapanen Ky

Insinööritoimisto Markku Haapanen Ky on tarjonnut luotettavaa rakennusalan palvelua jo 38 vuotta. Meillä on vankka asiantuntemus rakentamisen lupaprosesseihin ja toteutukseen. PALVELUMME: ASUIN-, LOMA-, LIIKE- JA TEOLLISUUSRAKENNUSTEN -Rakennus- ja rakennesuunnittelu -Pääsuunnittelijan tehtävät -Vastaavan työnjohtajan tehtävät -Rakennusten korjaus- ja muutossuunnittelu

Urakkahinnoittelu mahdollinen Ennakko­perintä­rekisterissä

Kokemus:  Yli 15 vuotta

Rs AriVa Oy

RAKENNUS-SUUNNITTELUA & -VALVONTAA RAKENNUSTYÖMAAN VALVONTA Rakennustyömaan valvonta on rakennuttajan tilaaman tuotteen toteutuksen valvontaa. Laadukkaasti toteutettu rakennushanke edellyttää asianmukaista valvontaa. RAKENNUSSUUNNITTELU Rakennussuunnittelu on asiakkaan toiveiden toteuttamista, huomioiden rakennus-kustannukset sekä viranomaismääräykset. Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty 🙂 PROJEKTINJOHTO Projektinjohtotehtävässä toimimme asiakkaan edustajana hallinnoimassa hanketta. Tehtäviin kuuluu esim. urakoitsijoiden rekrytointi, tarvikehankinnat, aikataulun ja budjetin hallinta. Projektin johtamisen sisältö neuvotellaan hankekohtaisesti asiakkaan kanssa. KOSTEUDENHALLINTA Kosteudenhallinta on toimintamalli, jossa varmistetaan rakennuksen kuivana pysyminen kaikissa toteutuksen vaiheissa. Rakentamisaikaisella kosteudenhallinnalla varmistetaan myös rakennuksen käytönaikainen terveellinen toiminta.

Urakkahinnoittelu mahdollinen Ennakko­perintä­rekisterissä

Kokemus:  Yli 15 vuotta

Puraco Oy

Puraco Oy on pääkaupunkiseudulla toimiva nuorekas ja innovatiivinen rakennusalan valvonta- ja konsultointiyritys. Monipuolinen osaaminen ja luotettava henkilöstö takaavat onnistuneen rakennushankkeen. Yritys on erikoistunut rakentamisen valvonta-, tarkastus-, ja konsultointipalveluihin. Ammattitaitomme perustuu monen vuoden kokemukseen yli 1000 kohteen suunnittelu- ja valvontatöistä sekä jatkuvaan kouluttautumiseen. Asiakkainamme ovat taloyhtiöt, yritykset sekä yksityishenkilöt. Suoritamme valvonta- ja suunnittelutöitä pienistä huoneiston muutostöistä laajoihin rakennuttamisen ja projektinjohdon tehtäviin. Toteutamme ammattitaitoisesti niin taloyhtiöiden peruskorjauksien, kuin uudisrakennusten rakennuttamistehtävät.

Urakkahinnoittelu mahdollinen Ennakko­perintä­rekisterissä

Kokemus:  1-5 vuotta