Perustukset


Raksakas Oy

Raksakas Oy, paikalliset ammattilaiset rakentamassa! KVR- JA OSAURAKAT SEKÄ LASKUTYÖT, montusta harjaan, myös siis maanrakennustyöt kokemuksella. -AVAIMET KÄTEEN PALVELUT- KOKONAISUUS HALLUSSA, myös saaristossa! Tarjoamme kokonaisvaltaisia rakennuspalveluja kohta 30 VUODEN KOKEMUKSELLA. HALLIT- TALLIT- LIIKETILAT- PERUSTUKSET- KAIVUUT- MÖKIT- HUVILAT- OMAKOTITALOT- TUOTANTOTILAT- TOIMISTOT- TYÖTILAT- HUONEISTOREMONTIT- VESIKATOT- JULKISIVUT- BETONILAUDOITUKSET- MUURAUKSET-RIVITALOT JNE Kun haluat sujuvan toteutuksen ja laadukkaan tuotteen, KYSY REFERENSSIMME, näin yhteistyökumppanisi valinta helpottuu! PYYDÄ TARJOUS MEILTÄ!

Urakkahinnoittelu mahdollinen Ennakko­perintä­rekisterissä

Kokemus:  Yli 15 vuotta

Rakennus MAN Oy

Koti tarvitsee perustuksen. Sinä ammattilaisen. Rakennus MAN Oy suunnittelee ja urakoi perustuksia Etelä-Suomessa sekä Turun ja Tampereen ympäristössä. Yhdessä yhteistyökumppaneidemme kanssa hoidamme myös maaperätutkimukset, maarakennustyöt, paalutus- ja räjäytystyöt sekä muut tarvittavat palvelut projektisi maa- ja pohjarakennusvaiheessa. Rakennuspaikan maaperä on harvoin valmiiksi rakentamiselle ihanteellinen. Maaperän tutkimus kannattaakin siis aina tehdä huolellisesti, sillä valmiin rakennuksen perustusta on vaikeaa tai lähes mahdotonta korjata. Rakennus perustetaan aina kantavalle maapohjalle, kalliolle tai paalujen varaan. Sopivat täytemaat, hyvä salaojitus ja routasuojaus varmistavat lujan ja kestävän pohjan perustuksille. Me perustamme rakennuksen juuri siihen paikkaan, mihin sinä haluat sen rakentaa.

Urakkahinnoittelu mahdollinen Ennakko­perintä­rekisterissä

Kokemus:  10-15 vuotta

Power One Energy Engineering Oy

Olemme erikoistuneet vapaa-ajan asuntojen ja pientalojen rakennuttamiseen ja valvontaan. Tarvittaessa teemme myös projektijohtomallilla maanrakennustyöt, perustukset, rakennustyöt, talotekniikkatyöt, materiaalien määrälaskenta ja hankinta,jne.

Tuntihinta:  65 € Urakkahinnoittelu mahdollinen Ennakko­perintä­rekisterissä

Kokemus:  Yli 15 vuotta