Vastaava KVV ja IV


RIT - Rakentajain Insinööritoimisto

LVI-SUUNNITTELU, KVV- JA IV -TYÖNJOHTO SEKÄ ISOIHIN ETTÄ PIENIIN KOHTEISIIN Lämpö, vesi ja ilma – niillä on suuri merkitys rakennuksen käytön ja viihtyvyyden kannalta. LVI-suunnittelija luo taloon kokonaisuuden, jossa nämä palaset toimivat täydellisesti. Lisäksi fiksu LVI-suunnittelu säästää rahaa ja on kestävän kehityksen mukainen. Teemme LVI-suunnittelua sekä omakotitalorakentajille että isoihin hankkeisiin. Käytössä on MagiCAD-ohjelmisto. Lämpöhäviösuunnittelu tehdään 3D-mallilla, jolloin se on tarkka ja vastaa todellisuutta. Asiakkaalle tarkkuus tuo säästöä ja ekologisuutta.

Urakkahinnoittelu mahdollinen Ennakko­perintä­rekisterissä

Kokemus:  5-10 vuotta

Tinsto Oy

Oletko rakentamassa omakotitaloa? Me voimme olla apunasi ja auttaa sinua tekemään haaveistasi totta. Tinsto on insinööritoimisto, jonka toiminnan pääpaino on pientalorakentamisen valvonta, projektinjohto- ja suunnittelutehtävissä Helsingissä ja laajemmin koko pääkaupunkiseudulla. Yrityksemme tarjoaa rakennusalan suunnittelun ja työnjohdon tehtäviä nuorekkaalla ja asiakaslähtöisellä otteella.

Urakkahinnoittelu mahdollinen Ennakko­perintä­rekisterissä

Kokemus:  5-10 vuotta

Alfa-Putki Oy

Alfa-Putki Oy on vuonna 1992 perustettu lämpö-, vesi- ja ilmastointialan yritys, joka myy, asentaa ja huoltaa alaan kuuluvia laitteita. Erikoisosaamista maalämpölaitteiden asennuksessa, pääasiassa Niben laitteiden tuntemusta. Palveluihimme myymälän lisäksi kuuluu kattavat asennus, huolto, urakointi, ja suunnittelupalvelut. KVV työnjohto, Asiantuntijatarkastus, CAD suunnittelu, Asennusvalvonta, Miellyttävä hygienia, Helppo kodinhoito, Varma vesihuolto, Hyvä sisäilma ja Mukava lämpö. Yrityksessämme on käytössä ISO 9001-2000 laatu- ja ympäristöjärjestelmä talotekniikkaurakointiin.

Urakkahinnoittelu mahdollinen Ennakko­perintä­rekisterissä

Kokemus:  Yli 15 vuotta

Puraco Oy

Puraco Oy on pääkaupunkiseudulla toimiva nuorekas ja innovatiivinen rakennusalan valvonta- ja konsultointiyritys. Monipuolinen osaaminen ja luotettava henkilöstö takaavat onnistuneen rakennushankkeen. Yritys on erikoistunut rakentamisen valvonta-, tarkastus-, ja konsultointipalveluihin. Ammattitaitomme perustuu monen vuoden kokemukseen yli 1000 kohteen suunnittelu- ja valvontatöistä sekä jatkuvaan kouluttautumiseen. Asiakkainamme ovat taloyhtiöt, yritykset sekä yksityishenkilöt. Suoritamme valvonta- ja suunnittelutöitä pienistä huoneiston muutostöistä laajoihin rakennuttamisen ja projektinjohdon tehtäviin. Toteutamme ammattitaitoisesti niin taloyhtiöiden peruskorjauksien, kuin uudisrakennusten rakennuttamistehtävät.

Urakkahinnoittelu mahdollinen Ennakko­perintä­rekisterissä

Kokemus:  1-5 vuotta

LVI Kurki

LVI urakat ja suunnittelu Myös KVV- ja IV-työnjohtajan työt

Tuntihinta:  90 € Urakkahinnoittelu mahdollinen Ennakko­perintä­rekisterissä

Kokemus:  5-10 vuotta

Pelvi Oy

PELVI OY ON VUONNA 1980 PERUSTETTU LÄMPÖ-, VESI- ILMASTOINTI- JA PELTIALAN ERIKOISLIIKE. Toimimme pääsääntöisesti Pohjois-Savon talousalueella ja toimipisteemme sijaitsevat nykyisellään Pielavedellä, Kuopiossa, Jyväskylässä, Iisalmessa ja Lapinlahdella. Tarjoamme monipuoliset LVI-alan asiantuntijapalvelut niin yksityisille kuluttajille kuin kiinteistö- ja asunto-osakeyhtiöille kuin julkisille rakennuttajillekin. Olemme osa LVI-Aitta konsernia ja palveluihimme kuuluvat kokonaisvaltainen LVI-alan suunnittelu ja urakointi, asennus- ja huoltopalvelut sekä tarvikemyynti. Hyvin koulutettu henkilökuntamme tarjoaa uusimman tiedon ja taidon niin pienissä kuin suuremmissakin kokonaisuuksissa, tarvittaessa avaimet käteen -periaatteella. Myös tee se itse -mies tai -nainen saa meiltä avun ongelmatilanteissa.

Urakkahinnoittelu mahdollinen Ennakko­perintä­rekisterissä

Kokemus:  Yli 15 vuotta

RS-Insinöörit Oy

Uniikki koti laadusta tinkimättä Pääasiallisia kohteitamme ovat yksilöllisesti toteutetut pientalot, vapaa-ajan asunnot ja teollisuusrakennukset sekä niiden kaluste- ja sisustustyöt Turun seudulla. Myymme, suunnittelemme ja pystytämme myös Jämerä-kivitalot. Rakennamme uudiskohteet suunnittelusta muuttovalmiiksi asti. Teemme maanrakennustyöt, perustustyöt, runkorakenteet, LVIS-työt, tasoitetyöt, julkisivutyöt, maalaus- ja sisustustyöt, kalustetyöt ja pihatyöt. Koko paketti siis helposti samasta osoitteesta. Pyrimme aina täydelliseen, visuaalisesti kauniiseen lopputulokseen – käytännöllisyydestä tinkimättä. Selkeät linjat, erinomainen pohjaratkaisu ja kodin jokapäiväinen toimivuus ovat valttejamme. Meillä on vahva tietämys tämän hetken trendeistä ja tartumme rohkeasti uusiin haasteisiin. Jokainen talomme on uniikki, asukkaidensa näköinen kokonaisuus.

Urakkahinnoittelu mahdollinen Ennakko­perintä­rekisterissä

Kokemus:  Yli 15 vuotta