LVI-asennukset


Avo-Putki Oy

Olemme joutsenolainen täyden palvelun LVI-alan yritys. Suoritamme kaikki LVI-alan työt perinteisistä putkitöistä aina teollisuuden putkistoasennuksiin. Palveluksessamme on 25 alan ammattilaista. Myymälästämme saatte kaikki LVI-alan tarvikkeet sekä kylpyhuonekalusteet.

Urakkahinnoittelu mahdollinen Ennakko­perintä­rekisterissä

Kokemus:  Yli 15 vuotta

Putkiliike P.Nuora Oy

Tarjoamme avun, kun kotisi kaipaa putkiremonttia. Toteutamme kotitalouksien putkityöt laidasta laitaan aina käyttövesiputkistojen uusimisesta kodin pienremonttien putkitöihin. Uusimme myös lämmityspatterit sekä vaihdamme lämmityskattilat. Kotitalouksiin toteuttamiemme remonttien työkustannukset ovat vähennyskelpoisia verotuksessa.

Urakkahinnoittelu mahdollinen Ennakko­perintä­rekisterissä

Kokemus:  Yli 15 vuotta

Alfa-Putki Oy

Alfa-Putki Oy on vuonna 1992 perustettu lämpö-, vesi- ja ilmastointialan yritys, joka myy, asentaa ja huoltaa alaan kuuluvia laitteita. Erikoisosaamista maalämpölaitteiden asennuksessa, pääasiassa Niben laitteiden tuntemusta. Palveluihimme myymälän lisäksi kuuluu kattavat asennus, huolto, urakointi, ja suunnittelupalvelut. KVV työnjohto, Asiantuntijatarkastus, CAD suunnittelu, Asennusvalvonta, Miellyttävä hygienia, Helppo kodinhoito, Varma vesihuolto, Hyvä sisäilma ja Mukava lämpö. Yrityksessämme on käytössä ISO 9001-2000 laatu- ja ympäristöjärjestelmä talotekniikkaurakointiin.

Urakkahinnoittelu mahdollinen Ennakko­perintä­rekisterissä

Kokemus:  Yli 15 vuotta

LVI Kurki

LVI urakat ja suunnittelu Myös KVV- ja IV-työnjohtajan työt

Tuntihinta:  90 € Urakkahinnoittelu mahdollinen Ennakko­perintä­rekisterissä

Kokemus:  5-10 vuotta

Pelvi Oy

PELVI OY ON VUONNA 1980 PERUSTETTU LÄMPÖ-, VESI- ILMASTOINTI- JA PELTIALAN ERIKOISLIIKE. Toimimme pääsääntöisesti Pohjois-Savon talousalueella ja toimipisteemme sijaitsevat nykyisellään Pielavedellä, Kuopiossa, Jyväskylässä, Iisalmessa ja Lapinlahdella. Tarjoamme monipuoliset LVI-alan asiantuntijapalvelut niin yksityisille kuluttajille kuin kiinteistö- ja asunto-osakeyhtiöille kuin julkisille rakennuttajillekin. Olemme osa LVI-Aitta konsernia ja palveluihimme kuuluvat kokonaisvaltainen LVI-alan suunnittelu ja urakointi, asennus- ja huoltopalvelut sekä tarvikemyynti. Hyvin koulutettu henkilökuntamme tarjoaa uusimman tiedon ja taidon niin pienissä kuin suuremmissakin kokonaisuuksissa, tarvittaessa avaimet käteen -periaatteella. Myös tee se itse -mies tai -nainen saa meiltä avun ongelmatilanteissa.

Urakkahinnoittelu mahdollinen Ennakko­perintä­rekisterissä

Kokemus:  Yli 15 vuotta

Turun LVI-Piste Oy

Turun LVI-Piste Oy on asiakaslähtöinen ja luotettava LVI-alan erikoisliike Turusta. Turun LVI-Piste on täyden valikoiman LVI-liike. Meiltä löydät tarvikkeet vesihuoltoon, ilmastointiin ja lämmitykseen. Lisäksi valikoimiimme kuuluvat laadukkaat kylpyhuonekalusteet. Me emme pelkästään tarjoa tavaraa hyllystä, vaan tutkimme mitä asiakas tarvitsee, etsimme yhdessä juuri sen oikean ratkaisun, nivoutetaan se aikataulullisesti kokonaisuuteen ja asennamme tarvittavat laitteet paikoilleen käyttövalmiiksi. Meille pitkäaikainen asiakassuhde on tärkeä ja haluamme ansaita asiakkaan luottamuksen. Keskitymme toiminnassamme laatuun, luotettavuuteen ja palveluun. Palvelemme myös seuraavilla osa-alueilla: LVI-suunnittelu, Kylpyhuonesuunnittelu, Kylpyhuoneremontit avaimet käteen toimituksena, Lämmitysjärjestelmien saneeraukset/asennukset, öljylämmitys, sähkövaraajat, aurinkojärjestelmät, maalämpöjärjestelmät, ilmalämpöpumput, pienimuotoiset asennus- ja huoltotoimenpiteet ja kuljetuspalvelu tuotteillemme.

Urakkahinnoittelu mahdollinen Ennakko­perintä­rekisterissä

Kokemus:  Yli 15 vuotta

Suunnittelulinja Finland

Suunnittelulinja Finland Oy on vuonna 1992 perustettu turkulainen rakennusalan yritys, joka tarjoaa asiakkailleen kattavat suunnittelupalvelut koko rakennusprojektiin. Meillä on vahva osaaminen niin arkkitehti-, rakenne- kuin talotekniikan suunnittelusta, projektinjohtopalveluista sekä rakennuttamisesta. Toteutamme myös kiinteistöjen LVISA-kuntokartoituksia ja energiamittauksia. Liiketoimintakonseptimme idea on, että asiakkaat saavat kaikki suunnittelupalvelut sekä rakennuttamisen yhdeltä toimijalta. Jo alkutaipaleelta lähtien asiakkainamme on ollut suuria yritysketjuja, mikä on tuonut yritykselle vahvaa osaamista juuri liike-, toimisto- ja teollisuusrakentamisesta. Toimipaikkamme sijaitsee Turussa, mutta palvelemme asiakkaitamme koko Suomen laajuisesti. Henkilökuntaamme kuuluu oman alansa asiantuntijoita, ja käytössämme ovat alan viimeisimmät ohjelmat. Luontevana osana suunnittelutyöhön kuuluvat erilaiset 3D-mallinnukset, visualisoinnit ja materiaalihankintaan tarvittavat määräluettelot. Suunnittelijoillamme on pitkä kokemus uudis-, saneeraus- ja lisärakennushankkeista. Hyvin yhteen pelaavien asiantuntijoidemme ryhmä huolehtii hankkeiden läpiviennistä kustannustaloudellisesti, tehokkaasti ja laadukkaasti.

Urakkahinnoittelu mahdollinen Ennakko­perintä­rekisterissä

Kokemus:  Yli 15 vuotta

RS-Insinöörit Oy

Uniikki koti laadusta tinkimättä Pääasiallisia kohteitamme ovat yksilöllisesti toteutetut pientalot, vapaa-ajan asunnot ja teollisuusrakennukset sekä niiden kaluste- ja sisustustyöt Turun seudulla. Myymme, suunnittelemme ja pystytämme myös Jämerä-kivitalot. Rakennamme uudiskohteet suunnittelusta muuttovalmiiksi asti. Teemme maanrakennustyöt, perustustyöt, runkorakenteet, LVIS-työt, tasoitetyöt, julkisivutyöt, maalaus- ja sisustustyöt, kalustetyöt ja pihatyöt. Koko paketti siis helposti samasta osoitteesta. Pyrimme aina täydelliseen, visuaalisesti kauniiseen lopputulokseen – käytännöllisyydestä tinkimättä. Selkeät linjat, erinomainen pohjaratkaisu ja kodin jokapäiväinen toimivuus ovat valttejamme. Meillä on vahva tietämys tämän hetken trendeistä ja tartumme rohkeasti uusiin haasteisiin. Jokainen talomme on uniikki, asukkaidensa näköinen kokonaisuus.

Urakkahinnoittelu mahdollinen Ennakko­perintä­rekisterissä

Kokemus:  Yli 15 vuotta

Power One Energy Engineering Oy

Olemme erikoistuneet vapaa-ajan asuntojen ja pientalojen rakennuttamiseen ja valvontaan. Tarvittaessa teemme myös projektijohtomallilla maanrakennustyöt, perustukset, rakennustyöt, talotekniikkatyöt, materiaalien määrälaskenta ja hankinta,jne.

Tuntihinta:  65 € Urakkahinnoittelu mahdollinen Ennakko­perintä­rekisterissä

Kokemus:  Yli 15 vuotta