Sisustussuunnittelu


Timo Rautio

Rakennusmestari Timo Rautio hoitaa vastaavan työnjohtajan tehtävät rautaisella ammattitaidolla. Myös pääsuunnittelijan työt ja rakennesuunnittelu kuuluu pätevyyksiin

Tuntihinta:  80 € Urakkahinnoittelu mahdollinen Ennakko­perintä­rekisterissä

Kokemus:  10-15 vuotta

Bartlett Arkkitehdit

Kokonaisvaltainen arkkitehtisuunnittelu, pääsuunnittelu, rakennesuunnittelu ja sisustussuunnittelu

Tuntihinta:  100 € Urakkahinnoittelu mahdollinen Ennakko­perintä­rekisterissä

Kokemus:  1-5 vuotta

Interior Design Latvalahti

Sisustussuunnittelua koteihin ja toimitiloihin Interior Design Latvalahti Oy tarjoaa sisustussuunnittelua yksityiskoteihin sekä julki- ja toimitiloihin. Suunnittelutyöni lähtökohta on asiakkaan kuuntelu ja palveluni ovat räätälöitävissä aina asiakkaan tarpeiden mukaan. Minun tehtävä on suunnitella asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukainen kaunis yhtenäinen kokonaisuus. Olen suunnittelut erityylisiä kohteita; minimalistisesta tyylistä lämpimään skandinaaviseen. Visuaalisuus ja funktionaalisuus ovat tärkeitä. Panostan myös yksityiskohtiin, jotta kokonaisuus on viimeistelty. Ota yhteyttä ja jutellaan sinun toiveistasi!

Urakkahinnoittelu mahdollinen Ennakko­perintä­rekisterissä

Kokemus:  1-5 vuotta

Aihio Arkkitehdit

Suomalaisen arkkitehtuurin edelläkävijä ja alan kiinnostavin, tehokkain ja luotettavin toimija

Tuntihinta:  150 € Urakkahinnoittelu mahdollinen Ennakko­perintä­rekisterissä

Kokemus:  Yli 15 vuotta

Ideacircus Oy

En suunnittele vain kuvankauniita asuntoja vaan koteja, jotka kestävät jokapäiväistä käyttöä. Työstän myös eri alojen ammattilaisten kanssa yhdessä visuaalisesti mielenkiintoisia konsepteja, jotka sitovat koko yritysmielikuvan eheäksi kokonaisuudeksi. Kodit ovat asumista ja elämistä varten. Väitän, että kuvissa kauniita tiloja osaa luoda kuka tahansa katalogeja selaamalla ja inspiraatiokuvia tutkimalla. Mutta mielestäni kodin tulisi ehdottomasti estetiikan ja visuaalisuuden lisäksi kestää käyttöä ja aikaa vuosiksi eteenpäin. Jokainen koti ja siellä vallitseva tunnelma on aina ainutlaatuinen. Tämän vuoksi ei ole olemassa yhtä tai kahta oikeaa ratkaisua, vaan lopputulos syntyy paitsi asukkaiden mieltymyksiä, myös rakennuksen aikakautta, tyyliä ja sen yksityiskohtia kunnioittaen. Vastuullisuus ja kierrätys ovat asioita, joista keskustelen erittäin mielelläni suunnitteluprojektin aikana.

Urakkahinnoittelu mahdollinen Ennakko­perintä­rekisterissä

Kokemus:  5-10 vuotta

Suunnittelutoimisto M interior

”Hienointa sisustussuunnittelijan työssä on luoda kauneutta, iloa ja toimivuutta koteihin ja yrityksiin. Kanssani on helppo ryhtyä niin isoon kuin pienempään sisustusprojektiin.” Olen Mari Anttonen, sisustussuunnittelija ja Suunnittelutoimisto M interiorin perustaja. Yritys on perustettu vuonna 2012. Toiminta-alueeni on pääasiassa Varsinais-Suomi mutta mielelläni otan projekteja vastaan myös muualta Suomesta. Haluan luoda viihtyisiä tiloja, joissa yhdistyy kauneus, harmonia ja toiminnallisuus. Rakastan kauniita sävyjä ja erilaisten materiaalien yhdistämistä. Osallistun aktiivisesti sisustustapahtumiin ja pidän itseni ajan tasalla alan uusista tuulista. Työssäni pidän erityisen tärkeänä asiakkaan kohtaamista sekä asiakkaan ja suunnittelijan välistä vuoropuhelua. Jokainen kohde on minulle uniikki ja tärkeä, oli tila sitten minkä kokoinen tahansa. Asiakaslähtöisyys on ehdoton vahvuuteni ja tärkeintä onkin asiakkaan näköinen koti ja tyytyväinen asiakas. Aikataulujen suhteen olen joustava, asiakkaan ehdoilla ja hyvällä yhteistyöllä. Ollaan yhteydessä – tarvitsetpa apua sitten verhojen valinnassa, rakenteilla olevan omakotitalon sisustuksen kokonaissuunnittelussa tai jossain siltä väliltä.

Urakkahinnoittelu mahdollinen Ennakko­perintä­rekisterissä

Kokemus:  10-15 vuotta

Runkosuunnittelu Jarkko Perälä Oy

Olen työskennellyt 14 vuotta yrittäjänä ja pääpaino on aina ollut pientalojen rakennesuunnittelussa ja sen kehittämisessä huipputasolle. Vuosien aikana kehitetyt ja tarkennetut detaljit viimeistelevät hyvät suunnitelmat sekä takaavat onnistuneen lopputuloksen.

Urakkahinnoittelu mahdollinen Ennakko­perintä­rekisterissä

Kokemus:  10-15 vuotta

Puraco Oy

Puraco Oy on pääkaupunkiseudulla toimiva nuorekas ja innovatiivinen rakennusalan valvonta- ja konsultointiyritys. Monipuolinen osaaminen ja luotettava henkilöstö takaavat onnistuneen rakennushankkeen. Yritys on erikoistunut rakentamisen valvonta-, tarkastus-, ja konsultointipalveluihin. Ammattitaitomme perustuu monen vuoden kokemukseen yli 1000 kohteen suunnittelu- ja valvontatöistä sekä jatkuvaan kouluttautumiseen. Asiakkainamme ovat taloyhtiöt, yritykset sekä yksityishenkilöt. Suoritamme valvonta- ja suunnittelutöitä pienistä huoneiston muutostöistä laajoihin rakennuttamisen ja projektinjohdon tehtäviin. Toteutamme ammattitaitoisesti niin taloyhtiöiden peruskorjauksien, kuin uudisrakennusten rakennuttamistehtävät.

Urakkahinnoittelu mahdollinen Ennakko­perintä­rekisterissä

Kokemus:  1-5 vuotta

Bellarc Oy

Bellarc tarjoaa sinulle monipuoliset palvelut uusien kotien ja yritystilojen suunnittelusta aina muutoskohteiden, laajennusten ja saneerausten suunnitteluun. ​Halutessasi hoidamme myös lupapalvelut ja pääsuunnittelijan työt. Haluamme auttaa sinua keskittymään olennaiseen, rakennusprojektistasi inspiroitumiseen. Nina Helin, Bellarcin perustaja ja yrittäjä on valmistunut sisustussuunnittelijaksi ja rakennusarkkitehdiksi. Ninan lähes kolmenkymmenen vuoden kokemus alalta takaa hänelle laajat yhteistyöverkostot joiden avulla löydämme projektillesi sopivat tarjoajat ja tekijät. ​Ota yhteyttä meihin ja tehdään rakentamisen unelmistasi yhdessä totta.

Urakkahinnoittelu mahdollinen Ennakko­perintä­rekisterissä

Kokemus:  Yli 15 vuotta

Avabel Design

SISUSTUSSUUNNITTELU Kotien ja julkisten tilojen irto- ja kiintokalustussuunnittelu, valaisinvalinnat ja sijoittelut, väri-, materiaali- ja tekstiilisuunnittelu pohjapiirustuksineen. TILASUUNNITTELU Pohja- ja tilaratkaisujen suunnittelu remontin suunnitteluvaiheessa. Pohja- ja tilaratkaisujen kommentointi ja muutosehdotukset esim. valmistalojen peruspohjaratkaisuihin. Toimistojen yms. työskentelytilojen huonejakojen ja tilaratkaisujen suunnittelu. KONSULTOINTI Käymme yhdessä läpi millaisia toiminnallisia tai visuaalisia ongelmakohtia asunnossa on ja mitä niiden korjaamiseksi voisi tehdä. Tällöin apua saa esim. huone- ja tilajärjestelyihin, huonekalujen järjestelyihin ja hankkimiseen, värien käyttämiseen, valaistuksen korjaamiseen yms.

Ennakko­perintä­rekisterissä

Kokemus:  1-5 vuotta